Mijn Hangaar
Categorieën

Help rubriek

Standaard adverteren

Het plaatsen van een standaard advertentie op vliegtuigentekoop.nl of vliegtuigentekoop.be is erg eenvoudig en kunt U doen na te zijn geregistreerd middels gebruik van Uw Hangaar. 

Uw banner, met daaraan gekoppelt Uw bedrijfslink direct naar Uw website, behoort ook tot de mogelijkheden. Voor informatie en speciale tarieven kunt U gebruik maken van ons
contactformulier. Na ontvangst zullen wij direct contact met U opnemen.

Een advertentie plaasten op vliegtuigentekoop.nl is in principe voor particulieren gratis tot Uw gratis credits zijn verstreken,Bij registratie ontvangt U 50 credits welke goed zijn voor één tot drie gratis andvertenties, afhankelijk van de rubriek waarin U adverteerd. Geen website kan natuurlijk bestaan zonder Uw financiele steun. Wij zouden het dan ook erg op prijs stellen indien een donatie uwerzijds wordt gedaan, zodat wij de website, naast het onderhoud, ook verder uit kunnen breiden, zodat deze geheel aan zal sluiten op Uw wensen en gemakken. 

De meeste mensen proberen een vliegtuig zelf te verkopen, echter kunnen wij ons voorstellen dat, indien U zelf geen tijd vrij kunt maken om steeds met een mogelijke potentiéle koper het vliegtuig te gaan bezichtigen. Vliegtuigentekoop.nl kan U hierbij helpen en deze handeling geheel van U overnemen. Wij gaan Uw vliegtuig dan ook middels onze contacten in het binnen en buitenland aan diegene aanbieden welke ook daadwerkelijk opzoek zijn naar Uw type Vliegtuig, en verzorgen de gehele afhandeling inclusief een eventuele ferryvlucht naar de bestemming. Alvorens wij met een potentiële koper uw vliegtuig bezoeken doen wij een gedegen onderzoek naar de financiële positie, om zo in samenspraak met U en de geintereseerden een serieze koop tot stand te brengen. vliegtuigentekoop.nl beschikt dan ook over een uitgebreid wereldwijd verkoop netwerk en diverse Ferry Services. De kosten voor deze bemiddelingen bedragen slecht 5% van de behaalde verkoopprijs exclusief de aflevering op de bestemming. Wij staan dan ook graag ter uwer beschikking om U deze verkoop bij U uit handen te nemen. U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met onze afdeling Bemiddeling Verkoop of door gebruikmaking van ons contactformulier.

 Een nieuwe mogelijkheid welke Vliegtuigentekoop U binnenkort biedt, is Uw vliegtuig ter VEILING aan te bieden. Vliegtuigentekoop is dan ook druk in de lucht om via de Internationale website www.aircraftauctions.eu deze mogelijkheid ter beschikking te stellen.
AircraftAuctions.eu is vanzelfsprekend een geheel engels talige website.

administratieve afhandelingen

Ook de adminstratieve afhandelingen voor N-geregistreerde vliegtuigen kunnen wij voor U verzorgen, alsook de bemiddelen aangaande financieringen en verzekeringen, alsook het in en uitvoeren van U vliegtuig.

Geniet U de voorkeur gebruik te maken van deze service, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Wij nemen dan per omgaande contact met U op, om details en verkoopstrategie met U persoonlijk door te nemen.